Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

Megvalósult projekt:

2010. 09. 30-2012. 08. 31.

„Digitális kompetencia fejlesztés a Kadarkúti kistérségben”

Projekt célja:

Az LHH Kadarkúti kistérség munkaképes korú (18-59 év közötti) lakossága számára digitális kompetencia fejlesztési program megvalósítása. Ennek során IKT elméleti és gyakorlati, illetve vállalkozásindítási alapismeretek képzést szerveztünk a célcsoport számára. A projektbe bevont 400 fő számára álláskeresési, munkaügyi tanácsadást, személyes mentorálást, valamint internet elérhetőséget és telefonos ügyfélszolgálatot biztosítottunk a projekt ideje alatt. Mentorok IT mentor képzésben vettek részt.

Tájékoztató

SZPA nyílt nap - Nagybajom_bizonyítvány4